Суперзвездата на снукъра Рони О‘Съливан се заяде с президента на световния

...
Суперзвездата на снукъра Рони О‘Съливан се заяде с президента на световния
Коментари Харесай

Ракетата с тежки обвинения към шефа на снукъра

Суперзвездата на снукъра Рони О‘Съливан се заяде с президента на международния снукър Бари Хърн. В обществената мрежа Туитър Ракетата съпостави ръководството му с " тирания, прикрита като народна власт ". 42-годишният англичанин добави още, че Хърн не се интересува от снукъра и проблемите в него, а прави всичко единствено поради парите.

Хърн побърза да се отбрани, като още веднъж през Туитър показа, че е инициирал среща с петкратния международен първенец, само че е получил отвод. Също по този начин го е поканил да изкаже своите опасения пред Комисията на снукър играчите, която се събира няколко пъти годишно. " По-лесно е да се оплакваме. Ще се веселя да чуя точни рецензии, които да се обсъдят и да се дадат отговори ", продължава Хърн.

Спореди самият О‘Съливан полемика с Хърн е безсмислена и никой не е заинтригуван от нея. " Това е като да си блъскаш главата в стената ". Един от огромните проблеми съгласно легендата са шампионатите със 128 участника и многото мачове против по-слаби съперници, които не са способни на високи точкови серии.

Рони продължи с обвиняванията, като най-после показа че е " заглушил " Бари Хърн, с цел да не може да вижда написаното от него. В разногласието сред двамата се намесиха и почитатели, които предложиха и смяна на точкуването в ранклистата както е в тениса. В отговор на това англичанинът написа: " Дали Уудс, Федерер, Меси, Хамилтън биха се наслаждавали да вземат участие в квалификации, провеждащи се на миризливи места ".

В умозаключение О‘Съливан призна, че играе поради самото наслаждение от играта, а не за пари. Също по този начин счита, че в бъдеще Китай ще има собствен личен тур и с наслада би се присъединил в него.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР